Depot Café: I Am Oak

25 september 2019
Het Depot (20:00)

I Am Oak is het muziekproject van de Nederlandse indiefolktrots Thijs Kuijken. Al sinds 2010 levert hij ingetogen poplangspelers af.

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot biedt jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

I Am Oak maakt prachtige meerstemmige folkmuziek en behoort inmiddels tot de top van de nieuwe generatie Nederlandse folkmuzikanten. In het begin stond I Am Oak vooral bekend om zijn fraaie verstilde arrangementen, maar bij recentere optredens bewijst de band niet bang te zijn voor grillige, beladen uitbarstingen.

Aanvankelijk zichzelf begeleidend op banjo, doet hij Kuijken het intussen met band. In 2019 releaset I Am Oak een nieuw album, waarmee de band op 25 september 2019 naar ons gratis Depot Café afzakt. Eerste single 'Between Worlds' belooft alvast veel moois.

Praktische info