COOL Festival 2020: AliA

14 februari 2020
Het Depot (20:00)

COOL werd in het leven geroepen door Het Depot in 2011 en is een concertenreeks die funk, soul, afrobeat, jazz en hip-hop centraal zet. Gedurende vier dagen zet COOL Festival de prominente figuren en meest belovende talenten van bovenstaande genres in de kijker.

Verwacht een vracht aan live muziek, broeierige DJ-sets en tal van andere COOL-gerelateerde activiteiten doorheen het centrum van Leuven. COOL Festival vindt plaats van donderdag 13 februari tot zondag 16 februari 2020.


De Leuvense Alyah Rivière is nog maar net achttien en wordt nu al bestempeld als één van meest beloftevolle DJ’s van het land. AliA combineert een feilloze techniek met een voor haar leeftijd onwaarschijnlijk diepgravende kennis van het muzieklandschap. Funk, house, hiphop en soul; ze mixt het wonderwel aan elkaar tot heerlijk dansbare en creatieve sets die eerder al het Listen! festival, Red Light Radio, Boiler Room, C12 en HORST Festival in vervoering brachten. Onder andere LeFtO, Carista en Mr. Scruff zijn grote fans, wedden dat u volgt?

Praktische info