Dit evenement wordt ondersteund door MIJNLEUVEN.

Cinema Fabrik

19 september 2020 - 20 september 2020
Onze Lieve Vrouwstraat 46 (19:00- 23:45)

De mooie zomer komt stilletjes op zijn einde, gelukkig zorgt FABRIK ervoor om hem op een gemoedelijke wijze af te sluiten met een heus Kortfilmfestival!

Het weekend van 19-20 september organiseren we een gratis kortfilmfestival op één van de gezelligste plekjes in Leuven. Samen met Sebastian Schaevers selecteerden we een interessant programma aan kortfilms waarbij we ons vooral focusten op studerende- of pas afgestudeerde filmmakers.

Dit concept kwam tot stand als antwoord op het beperkt aantal evenementen dat georganiseerd (kunnen) worden deze zomer. Ook probeert Fabrik hiermee jonge filmmakers een duwtje in de rug te geven.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PROGRAMMA <<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Zaterdag 19h-23h45: filmselectie door team Fabrik

Zondag 19-23h45: filmselectie door Sebastian Schaevers + talk

Aanvang van de kortfilms bij valavond.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DORST? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Om de dorst te lessen zal er ook een bar aanwezig zijn waar we lokale bieren en andere drankjes serveren. De werking hiervan is héél simpel; jij scant de QR-code van je bubbel en geeft je bestelling door, wij komen naar je bubbel toe.

We zien jullie hopelijk snel!

Praktische info

  • We respecteren de maatregelen. Het evenement gaat door in de openlucht en we hanteren het bubbelsysteem (max. 5 pers. per tapijt).
  • Indien er regen valt voorzien we overdekking, dus niet getreurd! We werken niet met reservaties, dus toegang tot het evenement kan zolang er nog plaats is. Er is plaats voor 80 mensen, dus op tijd komen is de boodschap!
  • Facebook-event
  • Artwork door Lewi Moors

Andere evenementen