Bar stel - met workshop terrarium maken

4 december 2019
STELPLAATS (12:00- 22:00)

bar stel - mijn thuis is waar mijn Stelplaats staat!

bar stel is het café van STELPLAATS. We richten de hal in tot gezellige zitruimte en ruilen de geur van roestige motorolie in voor die van warme koffie, frisse pintjes en kazige croque monsieurs. Geen les vandaag of al gedaan met ‘t school, katers uitzweten of nog een taak te maken op de laptop? Bar stel is vanaf nu elke woensdag tussen 12:00 - 22:00 jouw tweede living. Je kan hier terecht voor: een drankje, een goed gezelschap(sspel), gratis WiFi & iedere week een aanvullende activiteit.

Activiteit: workshop terrarium maken

Outlandish Terrariums biedt een leuke workshop aan waar je zelf een mini-biotoop kan creëren. Terrariums zijn hip en gemakkelijk te onderhouden en bovendien heel leuk om zelf samen te stellen.

Je leert er hoe een terrarium werkt, hoe deze zichzelf in stand houden en hoe je ze verzorgt. Daarna is het aan jou om je eigen terrarium te maken dat je achteraf mee naar huis neemt.

Alle benodigdheden zullen aanwezig zijn: de glazen fles met kurk, plantjes, mossen, grondstoffen en gereedschap.

Prijs:
- klein terrarium - 25 euro
- groot terrarium - 35 euro

Inschrijven kan vooraf door het bedrag van het gekozen terrarium te storten op BE42 7390 1340 1054, met vermelding van jouw naam en het uur van de workshop.

Praktische info