Bangerik

12 december 2018
30CC (19:00)

Bangerik is een jongen die niet bang is. Niet van alleen wonen, want dat doet hij. Niet van spinnenwebben. Niet van het gekraak op de keldertrap. En zeker niet van de spoken in de kamer. Niet van de deurbel die plots gaat. En niet van het meisje dat dan binnen staat en met hem naar buiten wil. Wacht ... naar BUITEN? AAAAAAAAARRRRGGHHHHHH!!!!!!!

'Bangerik' is de eerste samenwerking tussen Abattoir Fermé en hetpaleis. Met griezelige rasacteurs, livemuziek van de bijzondere Jan De Smet en bangelijk veel schmink.

!We vragen je met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen. Jongere kinderen dienen dus nog even geduld te oefenen.

In de pers
“Een nauwkeurig georkestreerd en bij vlagen geniaal sprookje over xenofobie, waarin slapstick, horror en musical moeiteloos over elkaar heen buitelen.” - De Standaard

Credits
door
hetpaleis & Abattoir Fermé tekst, regie, kostuum- en decorontwerp Stef Lernous met Gert Jochems, Kirsten Pieters, Lukas Smolders, Lien Thys, Tine Van den Wyngaert en Chiel van Berkel compositie en livemuziek Jan De Smet soundscape Jef De Smet foto © Kurt Van der Elst

Praktische info

Andere evenementen