BAAS Leuven

In samenwerking met BAAS trapte MIJNLEUVEN ook dit najaar BAAS Leuven weer in gang. Een razend interessant traject voor jongeren (18-30) jaar) die dromen van een eigen onderneming.

BAAS BOVEN BAAS, voor iedereen!

Van ‘ik heb nog geen business idee, maar vind ondernemen boeiend’ tot ‘ik ben pas gestart met een eigen zaak maar heb nood aan praktische tips om de puntjes op de i te zetten’, elke Leuvense (en omstreken) jongere tussen 18 en 30 jaar is welkom op BAAS BOVEN BAAS, zaterdag 1 december.

BAAS Leuven, what's next?

BAAS Leuven is een jeugdtraject waarbij enthousiaste en leergierige jongeren vanaf 18 jaar ondergedompeld worden in de wondere wereld van het ondernemen. In de eerste plaats schreven ze zich in voor één van vier vooropgestelde reeksen: GEEN-IDEE, PRIL-IDEE, PRE-STARTER of STARTER. In elke groep krijgen ze een reeks inhoudelijke sessies aangeboden, gegeven door experts van de partnerorganisaties van BAAS Leuven. De sessies zijn relevant én op niveau van elke specifieke groep. Tijdens deze leermomenten ontdekken ze de do's en don'ts rond prijszetting, boekhouding, marketing en andere ondernemerschapsthema's.

Met heel concrete input en tips bieden we een antwoord op vraagstukken waar veel jonge starters mee worstelen én stimuleren we hen om hun (mogelijke) onderneming op punt te stellen. Wie aan het einde van één van de sessiereeksen zijn idee of onderneming verder wil uitdiepen, krijgt de kans om zijn idee te pitchen op het grote BAAS-event: BAAS boven BAAS. Dit jaar zal deze hoogmis van de Leuvense ondernemende jongere doorgaan op zaterdag 1 december. De ideeën die na deze pitch geselecteerd worden, kunnen rekenen op een periode van individuele begeleiding, coaching en doorverwijzing.

Een nieuwe generatie BAAS-deelnemers (ze zijn met meer dan 100!) startte eind september opnieuw met de groepssessies. Voor het volgende BAAS Leuven jaar is het nog even wachten tot najaar 2019, maar voor al je vragen in tussentijd kan je terecht bij zoe@mijnLeuven.be

Vier niveaus, voor ieder wat wils

Omdat niet iedereen even ver staat met z'n ondernemersplannen, organiseren we vier verschillende sessiereeksen. Zo kan iedereen bij ons terecht: van wie de ondernemersmicrobe nog maar net voelt prikkelen, tot wie al de vierde kladversie van z'n businessplan heeft uitgeschreven.

Laat je inspireren

Dit zijn ze, de 16 BAAS'ers van 2017-2018. 16 jongeren die de stap hebben gezet om hun eigen baas te worden. Dromen, durven en dan doen!


Blijf je graag op de hoogte van onze BAAS SESSIES? Volg MIJNLEUVEN en BAAS op Facebook en Instagram en stay in the loop!

BAAS Leuven is een project van MIJNLEUVEN en BAAS, met de steun van EFRO, de Europese Unie en Leuven MindGate Starters. In samenwerking met Bryo/VOKA, Securex, Xerius, Start-It@KBC, VDAB, Syntra, SBB, BNP Paribas Fortis en Microstart.


Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

Ondernemerschap, BAAS Leuven
016 27 28 55