BAAS Leuven

In samenwerking met BAAS trapt mijnLeuven ook dit najaar BAAS Leuven weer in gang. Een razend interessant traject voor jongeren (18-30) jaar) die dromen van een eigen onderneming. Zot idee of concreet actieplan? Je vindt hoe dan ook je gading!

Heb je een droom, een business(idee) en wil je ondernemen? Goed nieuws: de inschrijvingen zijn geopend! Je kan je meteen aanmelden door op de knop hieronder te klikken. Heb je toch eerst nog wat extra info nodig? Scroll dan rustig verder en ontdek waarom dit traject ideaal is voor jou.

Vier niveaus, voor ieder wat wils

Omdat niet iedereen even ver staat met z'n ondernemersplannen, organiseren we vier verschillende sessiereeksen. Zo kan iedereen bij ons terecht: van wie de ondernemersmicrobe nog maar net voelt prikkelen, tot wie al de vierde kladversie van z'n businessplan heeft uitgeschreven.

Laat je inspireren

Dit zijn ze, de 16 BAAS'ers van 2017-2018. 16 jongeren die de stap hebben gezet om hun eigen baas te worden. Dromen, durven en dan doen!

Helemaal overtuigd?


Blijf je graag op de hoogte van onze BAAS SESSIES? Volg mijnLeuven en BAAS op Facebook en Instagram en stay in the loop!

BAAS Leuven is een project van mijnLeuven en BAAS, met de steun van EFRO, de Europese Unie en Leuven MindGate Starters. In samenwerking met Bryo/VOKA, Securex, Xerius, Start-It@KBC, VDAB, Syntra, SBB, BNP Paribas Fortis en Microstart.


Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

BAAS SESSIES, Stadhuis
016 27 27 69