BAAS Leuven

In samenwerking met BAAS organiseert mijnLeuven ook dit najaar weer een reeks razend interessante BAAS SESSIES voor jongeren (18-30 jaar) die dromen van een eigen onderneming. Zot idee of concreet actieplan? Je vindt hoe dan ook je gading!

Heb je een droom, een business(idee) en wil je ondernemen? Hou dan zeker deze webstek en onze facebookpagina in de gaten, want binnenkort kan je je weer inschrijven! Heb je alvast wat meer info nodig, contacteer dan gerust Zoë. Je vindt haar helemaal onderaan deze pagina.

Vier niveaus, voor ieder wat wils

Omdat niet iedereen even ver staat met z'n ondernemersplannen, organiseren we vier verschillende sessiereeksen. Zo kan iedereen bij ons terecht: van wie de ondernemersmicrobe nog maar net voelt prikkelen, tot wie al de vierde kladversie van z'n businessplan heeft uitgeschreven.

GEEN-IDEE

Je wil ondernemen maar hebt nog niet echt een businessidee. In deze vier sessies helpen we je met de eerste stappen. Je werkt aan een idee en zet voor het eerst dingen op papier.

Meer info

PRIL-IDEE

Je hebt een idee en je wil dat waarmaken en onderzoeken. Je wil meer leren over ondernemen en meer te weten komen welke mogelijkheden er zijn. In dit voortraject krijgt je businessidee structuur en krijg je informatie over het ‘hoe’ en ‘wat’.

Meer info

PRE-STARTER

Je bent zeker van je zaak en wil nu echt gaan voor je droom. Dit voortraject geeft je de nodige voorbereiding om dat te doen.

Meer info

STARTER

Je bent een startende ondernemer, je hebt (net) je zaak opgericht. Eigenlijk begint het nu pas. Tijdens deze reeks krijgt alles een check-up en worden de puntjes op de i gezet.

Meer info

De 16 BAAS'ers van dit jaar

Dit zijn ze, de 16 jongeren die de stap zetten om hun eigen baas te worden. Sinds oktober worden ze d.m.v. een flink aantal intensieve sessies ondergedompeld in de wereld van het ondernemen. Dromen, durven en dan doen!

Interesse?

Word je geïnspireerd door bovenstaande verhalen? In het najaar wordt er een nieuw BAAS-traject gelanceerd. Hou het hier in de gaten voor meer info!


Blijf je graag op de hoogte van onze BAAS SESSIES? Volg mijnLeuven en BAAS op Facebook en Instagram en stay in the loop!

BAAS Leuven is een samenwerking van mijnLeuven en BAAS, met de steun van Leuven MindGate Starters, Efro en de Europese Unie.


Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

BAAS SESSIES, Stadhuis
016 27 27 69