Uit het atelier in STADHUIS stromen massa's artistieke mogelijkheden. Verschillende projecten en trajecten zorgen het hele jaar door voor een mooi en gevarieerd aanbod van kansen en mogelijkheden. Of je nu nood hebt aan tijdelijke atelierruimte of wilt aansluiten bij een zalig project, je vindt het hier!

Wat is er dan allemaal te doen?

Theaterworkshop

Perplex is een Leuvens projectteam voor jongeren met de focus op theatermaken. Hun liefde voor theater brengt hen bij elkaar en die liefde willen ze met jullie delen! Tijdens een driedelige workshop opent Perplex zijn koffer en deelt het zijn diepste geheimen met jou. Op 23/02, 02/03 en 16/03, telkens van 10u tot 13u, leer je alles over acteertechnieken en het schrijven van toneelstukken.

Make-up workshop

In een driedelig traject leren we jou alles wat je moet weten om er op en top uit te zien. Van basic make-up over gelnagels en henna tot opsteekkapsels, voor je het weet tover jij jezelf om in een make-up diva. Op 23 en 30 maart en 6 april wordt STADHUIS van 10u tot 13u even een cosmetica salon.


Workshop datavisualisatie

Eline Cornelissen is gepassioneerd door datavisualisatie en neemt je graag mee in haar wondere wereld. De hele wereld zit vol data en je kan bijna alles analyseren. Deze data daarna omzetten in een visueel aantrekkelijk beeld is dé uitdaging van deze tweedelige workshop op 13 en 20 februari STADHUIS, telkens van 19u tot 21u.

STADHUIS/EXPO

Bezig met fotografie, illustratie of andere beeldende kunsten en zin om je werken glorieus tentoon te stellen? STADHUIS/EXPO biedt je de kans! Word Artist in Residence en werk toe naar je eigen expo, compleet met vernissage. Je krijgt begeleiding van een creatieve coach, ondersteuning in het organiseren van je expo én een ruimte cadeau in onze selfmade galerij. Doen, toch?!

Inschrijven is eenvoudig: stuur een mailtje naar zoe.westelinck@mijnleuven.be