Warhola + GLINTS

8 december 2017
Het Depot (20:00)

Alles wat multi-instrumentalist Oliver Symons aanraakt, lijkt in goud te veranderen. En dat geldt niet alleen als lid van Bazart, maar zeker ook als frontman van Warhola. Naar eigen zeggen maakt Warhola melancholische pop op een elektronische manier. Voeg daar de fantastische, kopstemhoge zang van Symons aan toe en het plaatje is helemaal compleet.

Warhola ontstond in 2014 en won dat jaar Humo's Rock Rally. De band besloot om niet voor het snelle succes te gaan, maar om hun sound te perfectioneren. En dat is gelukt. Met twee drums, drie synthesizers en Symons' etherische falsetto weet Warhola een absoluut unieke sound te creëren die zowel mysterieus als sensueel, avontuurlijk en aanlokkelijk klinkt.

Support-act wordt verzorgd door GLINTS. GLINTS is voortgekomen uit de liefde voor taal, weelderige zinnen en oprechte muziek. Opgegroeid in België (Antwerpen), met een Britse achtergrond, bewijst GLINTS dat België een vruchtbare grond is voor de creatie van een sound die elementen van hip hop, elektronische muziek en pop combineert. Het project prikkelt zintuigen terwijl het belang van de poëtische kwaliteit van lyrics hersteld wordt.

Praktische info

Andere evenementen